2010. augusztus 26., csütörtök

Az elmúlt 2 hét röviden

Nem volt egyszerű, mi gyorsan átjöttünk és azután várakoztunk, és kiderültek a nehézségek. A szállító kissé elszámította magát és túl kicsi kocsival indult útnak. Egy csomó mindent otthonhagyott (például a székeinket), és még így is túlpakolta a kocsit. Ami miatt nem engedték át a vámon. Le kellett pakolni, egy részt elhozni, majd visszamenni a cuccért. Éjfél tájt már be is hordták a holmit. Ennek eredménye a totális káosz. Azóta Ikeába és egyéb boltokba zarándoklunk lelkesen (a gyerekek nem annyira), próbálunk berendezkedni.
Vagy 2 hétig a hideg őszi időjárást élvezhettük (trikók, hosszúujjúk előszedve), majd egy hete újra kitört a nyár, ami azóta is tart szerencsére! Vasárnap még strandon is voltunk. Előtte héten pedig a zuhogó esőben az állatkertben. Oda bérletet is vettünk, mivel ha 3x megyünk, már meg is érte. 3x pedig simán megyünk egy évben. Nagyon szép nagy az állatkert, igen állatbarát, hatalmas helyük van. A héten pedig elkezdődött az iskola és az óvoda, a lányok nagyon lelkesen járnak, Laura este el is pityeredett, mert hasmarsa volt este, hogy ő nem akar beteg lenni, ő iskolába akar menni! De szerencsére nem volt semmi.
Az iskolában csütörtökönként délután, ha csak tehetik, mennek a szabadba. Ha hűvös van, kirándulni, ha meleg, mint ma, úszni. Ez nagyon tetszik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iskolai szünetek

február 5-20

Rendszeres olvasók

Összes oldalmegjelenítés

 

Laura, Noémi, Dorka Svájcban | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates