2011. január 11., kedd

Látogatásunk és visszatértünk

Szép volt jó volt, de jó volt vissza is jönni, most itt érezzük otthon magunkat. Kimerítő hol itt, hol ott aludni, a lehető legtöbb elintézendőt beilleszteni az időnkbe. A legjobb részek: Eszteréknél pihi, játék, a szilveszter - finom kaja, társas, dumcsi, Katimamáéknál szintén egy kis nyugi. A többi részben volt allergia, rohangálás, szemészet, fogászat.
Noémi kapott szemüveget - még le sem fotóztam! Örült neki, és nagyon jól is áll neki. Dórinak is lesz valószínűleg, de most még az a dioptria, ami miatt nem éri meg, kicsi is, macerás lenne. És mindannyian pluszosak, tehát nem tőlem örökölték (de akkor honnan? Anyuka, ezt magának kell tudnia, viccelődött a szemész.)
Elkezdődött a pakolós hét az oviban, Noémit tegnap letolta az ovónéni, mert túl lassan öltözik (torna), és úgy értette, hogy ma ezért neki segítenie kell: anya én holnap nem akarok oviba menni! Az ovónéninek meg azt mondta, azért öltözik lassan, mert még csak most jött Magyarországról. Vicces egy gyerek :D
Laura ma meg lekéste az iskolabuszt, nehéz visszarázódni a hétköznapokba. Vihettem kocsival, nagyon hiányzott a fél óra kiesés, egetrengető összevisszaság van, pedig pörgök, mint az őrült, már vagy 5-6 adagot mostam, folyamatosan járatom Robit, hogy tisztaság is legyen, közben főzök, vásárolok, a szokásos. Szóval a hazahozott cucc felszámolása lassan halad.
Az időjárás is igen mókás, úgy indultunk el, hogy tiszta hó volt minden, a visszaúton volt, ahol 10 fok volt. Tegnap esett az eső, ma süt a nap, olyan 4 fok körül van. Remélem, esik azért még a hó!

2 megjegyzés:

  1. hát akkor újra itthon a nagy hajtásban? nekünk sem volt egyszerű, rögtön másnap reggel a mosókonyhában kezdhettünk, merthogy nekünk még időbeosztásos mosókonyhánk van. Bezzeg otthon (Mo.) milyen jó érzés volt, hogy bármikor moshattam. A nyugdíjas posztot köszi, a nyilatkozat az megvan, minden nyugdíjbiztosító szívesen elküldi. Amúgy ti nyilatkoztok?

    VálaszTörlés
  2. Mi megtettük otthon a nyilatkozatot. Innen kicsit messze van Bern, szabit kell kivenni, 3 gyerekkel menni, macerás.

    VálaszTörlés

Iskolai szünetek

február 5-20

Rendszeres olvasók

Összes oldalmegjelenítés

 

Laura, Noémi, Dorka Svájcban | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates