2011. augusztus 27., szombat

Legoland

Tudom, lusta disznó vagyok, csak halogattam a bejegyzés megírását, igazából fejben már úgyis megtettem :)
Szóval a nyaralásunk 4. napját a Legolandban töltöttük, és ezerszer jobban bejött, mint a Ravensburger Spieleland (majd arról is írok - remélem...). Nem volt akkora tömeg, és egész sok olyan játék van, amihez nem kell sorban állni, és Dorkának is való. Néhány jótanács: megvenni az interneten a jegyet, így olcsóbb! Lehet kaja vouchert is venni, mi kihasználtuk (50 EUR 4 főre). Gumipapucs, fürdőruha kötelező, mi bőrszandiban mentünk, igen sajnáltuk, pedig a legjobbak a vizes játékok. Pl megy körben a kalózhajó, és lehet a másikokat lőni. Nem úszod meg szárazon, mert a partról is lőhetnek :D Meg van egy jó kis pancsijátszótér is... Van vizes körhintaféleség, ott is lövöldöznek. Szóval vizezhető ruhát vigyetek, és melegben menjetek ;) No, akkor képek.

Zenélő kút, lapokra kell lépkedni és az a hangszer szólal meg

Mindenfele nagy Legóból épített figurák:

Ez volt az első attrakció, míg Dóri a zenélő kútnál játszott, apjuk felült a nagyokkal a hullámvasútra. Erről a zuhanásról kép is készült, jópénzért meg lehet venni, elég rémült arcot vágott a család!

Egy kis lovaglás körbe-körbe, míg a többiek a másik hullámvasutat élvezték

Duplo játszótér a kicsiknek

És a vizes része

Komplett felépített városrészek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iskolai szünetek

február 5-20

Rendszeres olvasók

Összes oldalmegjelenítés

 

Laura, Noémi, Dorka Svájcban | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates