2011. szeptember 18., vasárnap

Noémi 7 éves

Pénteken családi ünneplés volt, babzsákfotelt kapott tőlünk.

Kicsit aggódtam, mit szól majd, hogy nincs játék, de nemhogy bánatos lett volna, nagyon örült. Azóta is többször idejött, megölelgetett minket, nagyon köszöni! :)

A fotel kreatív alkalmazása: baba és plüsságy :)


És a kis barátokkal tegnap ünnepeltünk. Jó káoszosan indult, ugyanis a kitalált játék előkészítése tovább tartott, mint gondoltuk. Szerencsére jöttek Krisztáék, és besegítettek!

Ajándékbontogatás

 Amíg szervezkedtem, a gyerekek jól eljátszottak, alig bírtam őket összetrombitálni a játékra.

További nehezítést jelentett, hogy megjelent egy egér, melyet 2 macska üldözött


Egy "kincsesládát" kellett megkeresni, egyik pontról a másik pontra küldte a társaságot 1-1 rejtvény. Volt keresztrejtvény, lufipukkasztás (talán ennek volt a legnagyobb sikere), rajzolás, kép és szórejtvény. Németül keresztrejtvényt tervezni - hát nem volt egyszerű! A lufiktól pedig nyomokat kellett követni a járdán, a tappancsok felrajzolása is derekat próbáló feladat volt.

A lufik kidurrantása nem tartott sokáig!


Viszont a döcögős indulás után nagyon lelkesen rohangáltak a gyerekek fel és alá, és mikor meglátták a tombolaajándékot!
Megvaaan a következő állomás!

A többiek némileg lemaradva követték Laurát
 

Nagyon fújt a szél, nem lehetett kint meggyújtani a gyertyát

Happy birthday, Zum Geburstag viel Glück, Boldog szülinapot verzió is elhangzott :)

De enni már kimentünk!



Játszottak még helyben, aztán kivonultunk a játszótérre. 6-7 körül elszivárogtak haza, a magyar csapat maradt csak, dumáltunk egy sort még, és 8-kor indultak el a vendégeink, az eső pont akkor kezdett zuhogni, nagyon jó volt az időzítés. Még hátravan a konyha felszabadítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iskolai szünetek

február 5-20

Rendszeres olvasók

Összes oldalmegjelenítés

 

Laura, Noémi, Dorka Svájcban | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates