2011. április 27., szerda

Jövős-menős húsvét - 1



A szokásostól igen eltérően töltöttük idén a húsvétot. Odiék érkeztek látogatóba, és a magyar rövidke iskolai szünet, és Imi határidős munkája miatt igen kurtácskára sikerült az ittlétük, megpróbáltunk minden percet jól kihasználni. Az időjárás igen kegyes volt hozzánk, legtöbbször inkább nyári, mint tavaszi volt.
Péntek éjjel fél kettőre értek ide, így másnap igen álmos volt mindenki, nagy túrát nem terveztünk, csak Zürichbe ugrottunk át. Kicsit sétáltunk a tóparton.

Ettünk a Mövenpickben fagyit. Jut is eszembe, itt volt az első olyan élményem itt, hogy de bunkók! Ugyanis mint kiderült ők olyan take away típusú fagyit árulnak. Ha tölcsérben veszed, nem ülhetsz le az amúgy tök üres belső térben. Ahhoz fogyasztani is kell. Sértve éreztem magam, nagyon sok pénzt fizettünk a fagyiért, és nem tolongtak tömegek, hogy leülhessenek inni egy pohár vizet. Az utcán elhelyezett két asztalhoz le lehetett ülni, wow. Sétáltunk még kicsit a belvárosban, de mindenki hamar elfáradt, ezért aztán a kocsi felé vettük az irányt.

Noémi névnapját is megünnepeltük egy répatortával. Sikerült még előtte a nyúlajándékokat is szétszórni a fűben, viszont csak a tortázás után látták meg, élvezet volt nézni az őrült rohangálást :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iskolai szünetek

február 5-20

Rendszeres olvasók

Összes oldalmegjelenítés

 

Laura, Noémi, Dorka Svájcban | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates