2011. július 1., péntek

Ovis vásár

Jó sok elmaradásom van, remélem, sikerül kicsit letörleszteni :)

Hát szóval, tegnap este (fél 7) volt a gyerekek műveiből kiállítás és vásár. Sajnos a fényképek eltűntek T. telefonjáról :( Egyben búcsúzó is volt ez az ovónénitől, az ovitól, lassan itt a szünet, utána iskola.
Először tébláboltunk kicsit az udvaron, majd jött a csapat mind koronában, énekeltek egy párat. Az ovónéni rövid kis beszédet mondott, aminek felét sem értettem. A lényeg az, hogy meg lehet mindenkinek a műveit venni, csak a saját gyerekedét, darabja 1 frank, az összes egyben 5 frank. A pénz az ovié lesz, vesznek belőle valamit. Az alkotások szépen ki voltak állítva, a halak úsztak kék hálóháttéren, a papírmasé-gipsz békák zöld tóban ücsörögtek, az egérkéknek volt terráriumuk :) Szóval nagyon szépen el volt rendezve! Volt büfé, körbesétáltunk, mindent megnézegettünk, kicsit szocializálódtunk - nem egyszerű, mert amint a 3. fél csatlakozik a társasághoz, átváltanak svicerdüccsre... Majd az esemény végén begyűjtöttük a szépségeket, természetesen mindenki mindent megvett :) Ismét egy remek közös családi programot köszönhettünk az óvodának! Danke Frau Sauter :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iskolai szünetek

február 5-20

Rendszeres olvasók

Összes oldalmegjelenítés

 

Laura, Noémi, Dorka Svájcban | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates