2011. június 16., csütörtök

Apróságok

- a hétvégén voltunk bent a városban, össznépi dobolásban is részt vettünk. Igazából csak sétálni akartunk egyet, de megnéztük, mi ez a hangzavar. Két pasas vezetésével körbeült az utca népe, szabadon lehetett csatlakozni, és dobokat, csörgőket, meg egyéb ritmushangszereket ütni-rázni. Mutatták, mi legyen a ritmus, vagy hogy épp kik játszanak. Nagyon szuper volt, olyan ősi élmény :) Fénykép készült, de mindig elfelejtem letölteni T. telcsijéről...
- Dóri halad a szobatisztaság útján. A sok bugyibakakát meguntam, visszakapta a pelust, nappalra bugyisat, szépen szól, ha pisilni kell, a pelusba ritkán csúszik be. A kakinál is szól már néha.
- A múlt héten majdnem tél volt 13 fokok, most meg visszatért a nyár... Kánikula ruhában lehet járkálni. Dóri meg is fázott frankón.
- A lábam kikészült, nem tudom, mi lett vele, nem terheltem meg, most a kanapén heverészek a nap nagy részében, csak azt csinálom meg, amit nagyon muszáj. Így horgolhatok kedvemre. Bár ez is kevés, most annyira lelkes vagyok, hogy a világ minden ideje is kevés :)
- Megjött Noémi "behívója" a suliba, 1f-es lesz, és onnan is teknősbéka. Az ovis csoporttársai is ebbe az osztályba kerültek. Az első tanítási napon "szülő-információs-kávézás" lesz :) Megvan az első szülői időpontja is. Laura is megkapta a jövő évi órarendjét, úszni fognak járni kéthetente.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iskolai szünetek

február 5-20

Rendszeres olvasók

Összes oldalmegjelenítés

 

Laura, Noémi, Dorka Svájcban | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates