2011. december 18., vasárnap

Tripla szuper nap - Part 2

Elenáék meghívtak minket egy musicalre, amiben ők is szerepeltek. Az egyházközösségük szervezte. Ez egy igazi svájci specialitás, svájcinémetül az első karácsonykor, amikor Jézus megszületett. A főszerelplő a morcos teve. Igazán egy vicces darab, Elena férje, Urs alakította a főszerepet. A két kislánnyal ők énekeltek, Gianluca (Vajon így írják?) pedig szerepet is kapott, mint tevegondozó. A darabot Andrew Bond szerezte. A lányok ismertek pár éneket belőle, lelkesen énekelték együtt a szereplőkkel. A sztori röviden annyi, hogy Baltazár, a teve tulajdonosa elindul a csillag után, de a teve meg folyamatosan morog, aludni szeretne, meg leginkább is otthon maradni. Odaérnek, megszületik Jézus, majd hazaindulnak. Na, ettől a teve végképp kiakad, mert minek jöttek akkor? Elindulnak, majd a teve egyszercsak visszafordul, mert megérti a lényeget: az ég küldötte gyermeket jöttek megnézni. Ő is megnézi hát, és mindenki boldog. 

A lányoknak is tetszett :)

A kórus fele, középen bal szélen Elena, legelől a legkisebb Noémi osztálytársa, Delia

A teve Baltazárral és a gondozóival

A stille Nachtot együtt énekeltük. Egy kis caraoke - svájcinémetül volt kiírva a szöveg!!! Olvassátok, mókás :)

Nagyon morcos teve :)

Itt a vége, fuss el véle, mindenki a színpadon, kis örömdalolás. Virágos ruhácskában a család kegkisebb lánya, Linda

Nagyon nagyon jó program volt, hangulatos előadás, jó volt látni, hogy a szereplők is élvezték, hogy ott voltak. Nem profi előadás volt, viszont tán pont ezért még élvezetesebb. Önkéntesen lehetett jelentkezni. Utána a kávézóban beszélgettünk még egy kicsit, ettünk gipfelit (magyarul kroasszant :)).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iskolai szünetek

február 5-20

Rendszeres olvasók

Összes oldalmegjelenítés

 

Laura, Noémi, Dorka Svájcban | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates