2012. március 28., szerda

Orvoslátogatás

Amióta itt vagyunk, nem voltunk betegek. Csakis balesetek miatt keressük fel a doktort. Dóri ugye többször szakajtotta a hamvas bőrét... Most hétvégén Laurát megcsípte egy valami, tán szúnyog. Először fájt neki, majd bepirosodott, aztán így hétfőn elmentünk. Benne hagyott valami ajándékot a szúrásban az a kedves jószág. Frankón be van gyulladva... Tisztítás, antibiós kenőcs.
Tegnap este Dóri meg a futóbiciklivel taknyolt egyet, elharapta a száját. Ilyenkor ugye nehéz eldönteni, mekkora a baj, ömlik a vér akkor is, ha csak egy kis sérülés van. Volt nagy sírásrívás, fogakat ellenőriztem, nem mozognak. Ma 9-ig aludt, és totál feldagadt szájjal kelt. Hívom a biztosítót, mi legyen, este 6-ra tud időpontot adni, hát remek, enni sem tud szegény, akkor menjünk a izépraxisban, ahol nincs időpont, csak beülünk, odamegyünk, aztán hazaküldtek, hogy az ilyennel úgysem lehet semmit csinálni. Jegeljük. Hát jó. Arnicát fog még kapni. Mostanra lappadt kicsit, vágtam neki fel banánt apróra, csemegézett hozzá mazsolát.
Ma kihagyjuk a magyariskolát, kicsit stresszes vagyok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Iskolai szünetek

február 5-20

Rendszeres olvasók

Összes oldalmegjelenítés

 

Laura, Noémi, Dorka Svájcban | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates